• https://www.facebook.com/kms.bilgi.teknolojileri
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905325011251
  • https://www.twitter.com/@aksekili19
  • https://www.instagram.com/kmsguvenlik
  • https://www.youtube.com/@kmsguvenlik

 GÜVENLİK KAMERASI, MERKEZİ UYDU SİSTEMLERİ, KARTLI ŞİFRELİ KAPI GEÇİŞ SİSTEMLERİ, AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ, PERSONEL TAKİP SİSTEMLERİ,GARAJ KAPISI BARİYER SİSTEMLERİ,

LG

 ankara güvenlik kamera sistemleri

ANASAYFA


     BAHÇE KAPISI MOTORLARI 2000 KG

   
Ürün Kodu : BAHÇE KAPISI MOTORLARI 2000 KG
Ürün Özellikleri
Jet kapı motoru zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak teknolojiyi, üst düzey performansla birleştiren otomatik kapı motoru modellerinden biridir. Hızl
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

GARAJ VE BAHÇE KAPISI KAYAR KAPI MOTORU

Yüksek Hız ve Performans; Jet Motor Serisi

Jet kapı motoru zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak teknolojiyi, üst düzey performansla birleştiren otomatik kapı motoru modellerinden biridir. Hızlı sürgülü sisteme sahip olan kapı motoru, kapı önündeki zaman kaybını önler.

Özellikle üst düzey güvenliğin gerekli olduğu yerlerde kullanılan Jet otomatik kapı motoru, ismi kadar hızlı bir performansa sahiptir. Standart kapı motoru sistemleriyle kıyaslandığı zaman çok daha yüksek güce sahip olan Jet serisi, hiç durmaksızın çalışabilir. Bu nedenle endüstriyel tip olarak da adlandırılan bu sistem askeriye, iş merkezi ve polis merkezi gibi alanların girişlerinde kullanılabilir.

Jet Kapı Motoru

İhtiyaçlarınıza çözüm üreten otomatik kapı motoru modeli, farklı kapı ağırlıklarıyla da uyumlu çalıştığı için işlevseldir. İster ağır tonajlı kapılarda, isterseniz de hafif tonajlı kapılarda Jet kapı motoru sistemini kullanabilirsiniz. Auto closing özelliğine sahip olan jet kapı motoru, aracınızla çıkış yaptıktan sonra kapıyı kapatmayı unutsanız bile sizin yerinize otomatik olarak kapatacaktır. Böylece her an kendinizi güvende hissedebileceğiniz jet bahçe kapısı motoru, yüksek hızının yanında hayatınızı kolaylaştıracak özellikleriyle de öne çıkmaktadır.

 
 
Talep Formu
İsim Soyisim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam31
Toplam Ziyaret255564
Çalıştığımız Markalar